Results 1 to 4 of 4

Thread: Page Display Format is Wacked

  1. #1
    Site Supporter RoyGBiv's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Fort Worth, TX

    Page Display Format is Wacked

    Started this morning. Only a problem on Win 10 with FF Browser.
    Works fine on FF/Android.

    In the past when something similar happened, clicking "settings" fixed it. Not so today.

    Using PF standard 2.0 style sheet

    ??

    Name:  WTF.jpg
Views: 49
Size:  26.2 KB
    "No free man shall ever be debarred the use of arms." - Thomas Jefferson, Virginia Constitution, Draft 1, 1776

  2. #2
    HAS ELECTROLYTES LittleLebowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    VA
    Close that tab and open a new one. If that doesnít work, close your browser and reopen it. I assure you this isnít a universal problem.
    #RESIST

  3. #3
    Site Supporter RoyGBiv's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Fort Worth, TX
    Display was fine on Win10 Chrome.

    Log out/in on FF did not fix.

    Cleared cache... FF fixed.

    Odd, but, Win10.

    Thanks LL!
    "No free man shall ever be debarred the use of arms." - Thomas Jefferson, Virginia Constitution, Draft 1, 1776

  4. #4
    Quote Originally Posted by RoyGBiv View Post
    Display was fine on Win10 Chrome.

    Log out/in on FF did not fix.

    Cleared cache... FF fixed.

    Odd, but, Win10.

    Thanks LL!
    FWIW, I've triggered that display a few times before on Android/Chrome when exiting an archived page from a forum search (maybe on old style sheet overriding the current one?). It doesn't happen every time paging back on archive pages and haven't looked to see if it's reproducible with particular archive pages when it happens. Usually I've cleared it by opening a new tab and going to the main forum page.

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •