Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Thread: Can't upload images

  1. #21
    I have a different problem now. I am trying to post images to my for-sale ad, but it says I do not have privileges to do so. So I am not sure if I can load images yet.

    Edit. I tried uploading images in a different thread and it works, so this is based on not having permission in For Sale threads. So I learned I cannot edit the original post and can post images in a reply. So it is working normally.
    Last edited by DamonL; 10-16-2020 at 11:27 AM.

  2. #22
    This still isn't working for me. I'm wondering if it has to do with my account.

    The request to newattachment.php shows as cancelled in the dev tools Network tab, and the response says "Failed to load response data".

  3. #23
    Anyone else having issues uploading images?

  4. #24
    HAS ELECTROLYTES LittleLebowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    VA
    Quote Originally Posted by Sig_Fiend View Post
    Anyone else having issues uploading images?
    Nope, can you explain the error verbatim?

    Name:  F836007E-2D50-44E1-976B-7E4D8BF35555.jpg
Views: 96
Size:  35.2 KB
    #RESIST

  5. #25
    When attempting to upload an image while posting, I get an HTTP 403 error in the console (probably a permissions thing on the server side). Basically I choose the image, hit upload, and the pop-up disappears as if nothing happened. This is on desktop, on Windows.

  6. #26
    Member That Guy's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    In a country other than USA.
    I had trouble uploading one image. What happened is that when clicking upload there was a wait and then I ended up back in the reply to thread page without an attachment link. So I took a look at that image and realized it was over 12MB. Edited to a more reasonable size (sorry about that, I hadn't realized this new phone creates quite that large image files), image posted normally.

    So not exactly the same issue as I didn't notice any error message, but might be worth the time to check the size of the file you are trying to upload?

  7. #27
    HAS ELECTROLYTES LittleLebowski's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    VA
    Quote Originally Posted by Sig_Fiend View Post
    When attempting to upload an image while posting, I get an HTTP 403 error in the console (probably a permissions thing on the server side). Basically I choose the image, hit upload, and the pop-up disappears as if nothing happened. This is on desktop, on Windows.
    What forum, all of them?
    #RESIST

  8. #28
    The Gallery forum was the only one I tried.

    *Edit*: Just tried this one as well, and same thing. HTTP 403 error on newattachment.php. Seems like it might be the same problem that was had I think a few months ago.

  9. #29
    It was working for me in December, but it's back to not working again.

  10. #30
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Upper Michigan
    I can't upload pics either. Only today.

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •