Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: Can't upload images

  1. #1

    Can't upload images

    For a while now, whenever I've tried to upload an image to a post in my training journal it just silently fails. Any ideas?

  2. #2
    Wag more, Bark less RJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Venice Florida
    I get that sometimes with TapaTalk. No issues with iPad running FireFox, or Linux Mint, also running FF.

    What browser are you running?
    Character is doing the right thing when nobody's looking. There are too many people who think that the only thing that's right is to get by, and the only thing that's wrong is to get caught.
    — J. C. Watts

  3. #3
    This is on Chrome on desktop.

    I should note that I've uploaded a lot of images, particularly to my journal, but I'm a site supporter and I'm not getting any quota messages.

  4. #4
    Same for me. Checked the browser console and it's showing HTTP 403 errors on newreply.php, so maybe a permission issue on the server side.
    “Ammo in the gun = Time in the fight.” -Paul Gomez
    “It's a shame HK isn't providing adult supervision to SIG” -JonInWA

    Co-Founder of TexasGunTalk

  5. #5
    I just tried and I am not able to upload images either.

    I select file and click upload file and it just goes nowhere.

  6. #6
    Wag more, Bark less RJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Venice Florida
    I now seemed to have caught at least part of this bug: I can upload images, but can no longer upload an attachment.

    Example, Linux running FireFox, I can't upload a 33 kb PDF file. The upload manager comes up, I select the file, then "upload". I get nothing after that. Have also tried this using an iPad and FireFox, with exactly the same results.
    Character is doing the right thing when nobody's looking. There are too many people who think that the only thing that's right is to get by, and the only thing that's wrong is to get caught.
    — J. C. Watts

  7. #7
    Illinexit in T-Minus 50 RevolverRob's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Mordor on Lake Michigan
    I could not upload attachments earlier today and I'm having trouble seeing attached images now.
    Seriously guys, are we not doing 'phrasing' anymore?

  8. #8
    Site Supporter
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Fayetteville, NC
    It's been happening to me for a few days but I thought it was me.
    --Jason--

  9. #9
    Wag more, Bark less RJ's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Venice Florida
    I’ve now lost the ability to post images. IPad running FireFox.
    Character is doing the right thing when nobody's looking. There are too many people who think that the only thing that's right is to get by, and the only thing that's wrong is to get caught.
    — J. C. Watts

  10. #10
    3 YARD SNIPER awp_101's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    DFW
    Name:  C4.jpg
Views: 112
Size:  48.3 KB
    Just got that one uploaded but earlier today I couldn't get anything uploaded (iphone/FF) and I assumed it was lousy service. Just tried on desktop/FF and only this pic loaded, the first attempt with a different pic went nowhere.
    Do the right thing. It will gratify some people and astonish the rest. - Mark Twain

    All generalizations are incorrect, including this one.

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •