Page 25 of 25 FirstFirst ... 15232425
Results 241 to 248 of 248

Thread: Is P-F Painfully Slow For Anyone Else Lately?

  1. #241
    Site Supporter
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    northern Virginia
    Quote Originally Posted by blues View Post
    Getting this type page on various threads when I try to open them...but not all.

    Chromebook with all updates.


    Attachment 67321
    This also happened to me this morning on one thread. When I went back to the thread a few minutes later it behaved normally.

    Yesterday I could not get in to the site for most of the day. Pages would not load. I finally got in in the evening. Same thing is happening this morning about 50 percent of the time.

  2. #242
    Moderator BehindBlueI's's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Midwest
    I had the firewall thing pop up again and it was slow for 10 minutes or so but is ok now.
    Important rule change regarding political discussion here: https://pistol-forum.com/showthread....58#post1151858

    Quote Originally Posted by UNM1136 View Post
    Maybe with talented students I would lube up with baby oil and then go at it.

  3. #243
    Gray Hobbyist Wondering Beard's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    The Coterie Club
    Quote Originally Posted by blues View Post
    Getting this type page on various threads when I try to open them...but not all.

    Chromebook with all updates.


    Attachment 67321
    That’s what I’m getting right now for the whole site on chrome.
    “An ill-educated person behaves with arrogant impatience, whereas truly profound education breeds humility.” Alexander Solzhenitsyn
    "There are problems in this universe for which there are no answers." Paul Muad'dib

  4. #244
    Site Supporter farscott's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Athens, AL, USA
    If I try to use quotes or mentions, the firewall rejects the post and says that my IP is temporarily banned. That cannot be the case as I can use another tab in the same browser (Safari on Big Sur or Chrome on W10) and post. I also get several "time outs" throughout the day, regardless of browser or network (home WiFi, work hard-wired, or AT&T LTE).

  5. #245
    Site Supporter
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    The 603
    Quote Originally Posted by blues View Post
    Getting this type page on various threads when I try to open them...but not all.

    Chromebook with all updates.


    Attachment 67321
    https://pistol-forum.com/showthread....rking-all-read
    Ken

    BBI: ...”you better not forget the safe word because shit's about to get weird”...
    revchuck38: ...”mo' ammo is mo' betta' unless you're swimming or on fire.”

  6. #246
    Site Supporter
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    TX
    I'm getting this error on the majority of my page loads. If I reload the page enough times, then it succeeds. I'm using Firefox 85.



    Also I had to host the image externally because if I try to host it on PF, the image uploader box never appears and everything just hangs.

  7. #247
    Brass Rat Borderland's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    The Salish Sea
    Quote Originally Posted by CleverNickname View Post
    I'm getting this error on the majority of my page loads. If I reload the page enough times, then it succeeds. I'm using Firefox 85.



    Also I had to host the image externally because if I try to host it on PF, the image uploader box never appears and everything just hangs.
    I'm getting that one regularly now or site won't load, just hangs like I have slow internet speed, which I don't..
    In the P-F basket of deplorables.

  8. #248
    I have a long term solution coming.
    #RESIST

User Tag List

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •