Search:

Type: Posts; User: Up1911Fan

Page 1 of 12 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: $1100.

    $1100.
  2. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: $1125 shipped.

    $1125 shipped.
  3. Replies
    24
    Views
    1,174

    I have two from JMCK. A Universal clip and a...

    I have two from JMCK. A Universal clip and a tuckable. Both in "long" configuration with the foam wedge. They work well when a smaller gun is needed.
  4. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: Let's try $1150.

    Let's try $1150.
  5. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: $1175.

    $1175.
  6. Thanks, Nikon and Canon are what I was looking at.

    Thanks, Nikon and Canon are what I was looking at.
  7. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: OK, $1200 shipped ffl to ffl.

    OK, $1200 shipped ffl to ffl.
  8. Looking for DSLR Camera recommendations....

    The girlfriends birthday is in a couple months. She's been wanting to get into photography, so looking for a decent starter type DSLR. Ideally it would be around $500 or so. Was considering this...
  9. Replies
    79
    Views
    4,653

    Hope these become available!

    Hope these become available!
  10. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: $1250 shipped CONUS.

    $1250 shipped CONUS.
  11. Replies
    16
    Views
    700

    GONE! Correct.

    Correct.
  12. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: Let's do $1275.

    Let's do $1275.
  13. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: $1300.

    $1300.
  14. Replies
    16
    Views
    700

    GONE! Count me in please, I'd post a pic, but my first...

    Count me in please, I'd post a pic, but my first Beretta won't be here until next week sometime.
  15. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: More. Note, X300U not included in the price. ...

    More. Note, X300U not included in the price.

    9434
    9435
    9436
    9437
  16. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: Pics. 9430 9431 9432 9433

    Pics.
    9430
    9431

    9432
    9433
  17. Replies
    10
    Views
    1,112

    SOLD: BCM AR-15 16", KMR ect... DROPPED TO $1100.

    Selling my spare carbine. Factory built BCM lower with a Gunfighter grip and stock. Factory built BCM upper with a 16" ELW barrel, Gungfighter Comp, 13" KMR (original, not the alpha), BCM BCG with...
  18. Replies
    2
    Views
    538

    SOLD: $475 shipped!

    $475 shipped!
  19. Replies
    2
    Views
    538

    SOLD: $500.

    $500.
  20. Replies
    2
    Views
    538

    SOLD: Aimpoint Micro H1, DD mount

    Selling a like new Aimpoint Micro H1 (2MOA), with the factory packaging/tool, a Tangodown cover and a Daniel Defense mount. Looking for $525 shipped.
  21. Replies
    23
    Views
    1,681

    I had ColdBore chop a 17 to 19 grip and will be...

    I had ColdBore chop a 17 to 19 grip and will be sending him another soon.
  22. Replies
    79
    Views
    4,653

    I wish Wilson would make a square notch rear.

    I wish Wilson would make a square notch rear.
  23. Replies
    162
    Views
    17,511

    Ernest, what holster is this?

    Ernest, what holster is this?
  24. SOLD: Let's go $575.

    Let's go $575.
  25. Replies
    162
    Views
    17,511

    Anyone know when these might be available?

    Anyone know when these might be available?
Results 1 to 25 of 300
Page 1 of 12 1 2 3 4

TLG 1970–2016 RIPRampageForTheCure.org